Presentació

Benvinguts al blog d'A un tir de pedra. Des d'ací volem estrenar un espai on pugam compartir rutes de muntanya, informació d'espeleologia, escalada, i qualsevol informació relacionada amb la natura.L'àmbit geogràfic és qualsevol, i encara que la nostra intenció és transmetre la nostra experiència al voltant de la comarca de la Safor, no ens oblidarem de cap altre lloc del País Valencià, Pirineus, i per què no, l'extranger.
Els autors del blog sóm Òscar Martí, David Gomar i Vicent Cervera, gandians i per tant pixavins tots tres. Comptem amb una ampla experiència de muntanya i, després de molts anys, hem parit el que fins ara és l'única publicació completa al voltant dels senderisme a la Safor, "A un tir de pedra". A través d'aquestes pàgines anirem compartint amb vosaltres tots els llogarets i paratges que hem conegut.


A un tir de pedra
A la dreta del blog compteu amb enllaços amb informació del llibre, esperem que vos agrade!.

Us adjuntem el vídeo de la presentació i l'entrevista a Tele Safor

Comentaris

  1. Hola, vaig acudir a la vostra presentació i m'ha agradat molt el vostre llibre, la veritat és que feia falta i plena un buit molt important que teniem a Gandia. Enhorabona i felicitats pel llibre, estic ansiós de seguir les vostres propostes senderístiques.

    ResponElimina
  2. Ya vos he saludat alguna altra vegada al Facebook i ara ho torne a fer al bolg.MOlt bona idea el tema de colgar el pdf de la rura tal com el teniu al llibre, encara que com disfrutar del llibre, pareix que tingues totes les sendes de la Safor a la ma. Al mateix indicarvos que una de les pagines recomanades es Acelobert, es el web del meu amic i al mateix loco de la muntanya Paco. Fa poc el vaig portar al sendre de Rotova i es tornava loco de lo precios que está el lloc. Tinc l´orgull de compartir amb ell moltes sender i rutes

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies, Juankar, a veure si podem fer un espai comú on penjar rutes, inquietuds i muntanya, molta muntanya

    ResponElimina
  4. Hola queridos amigos montañeros. Me alegro mucho de poder participar con todos vosotros de este blog. Donde poder compartir todas nuestras experiencias. Un super abrazo amantes de la naturaleza.

    ResponElimina
  5. Bon dia!
    Em sembla fantastic l´idea de compartir les difernents opinions,
    tant a nivell comarcal com en qualsevol altre lloc d´allò que tant
    ens agrada " la muntanya ".
    Gràcies a tots pel vostre suport, salut i molta muntanya!

    ResponElimina
  6. Buenos dias:

    Me he enterado de la publicación de vuestro libro y la verdad es que me he llevado una grata sorpresa no solo por lo bien trabajado que esta (mas de 400 hojas) con muchas alternativas de rutas a realizar sino porque no me imagina que solo costara 15 EUROS! . Enhorabuena por el libro y gracias por ponerlo al alcance de todos.

    ResponElimina
  7. Felicitats pel llibre, molt complet i ben explicat

    ResponElimina
  8. El llibre està sent tot un èxit, crec que tot aficionat a la natura el te, i recomanat per experts segons m'ha passat a mi és una garantia. Per descomptat no és un llibre normal que és llegeix i és guarda, és tracta d'un consultori habitual per sempre. Però és clar, ho és mes aqueste blog on s'exposa molta mes matèria que en el mateix llibre. Veig que el vostre coneixement dels temes que toqueu és molt complet i hau inclòs moltes zones i temes que no haveu inclòs inicialment a la publicació i ara els doneu a conèixer (ho entenc, la publicació era exclusiva de rutes d'la Safor i aquí heu ampliat). Gràcies per transmetre'ns la vostra informació.

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies!

    Quan férem el llibre teníem la intenció de donar a conèixer als saforencs la gran diversitat del nostre territori, del nostre patrimoni natural, tot baix el ferm convenciment de que allò que es coneix s'estima i es protegeix. Pot sonar pedant però eixe era el nostre únic objectiu, penseu que ningú es fa ric amb un llibre si no eres el Ken Follet, molt menys amb un llibre de natura i d'àmbit comarcal.

    Amb el bloc teníem les mateixes pretensions, però amb un nou públic, el País Valencià, i donat l'àmbit lingüístic, fins i tot captàrem públic català a l'incloure rutes pels Pirineus i pel nord de Castelló. I sembla que ha funcionat, tirant d'estadístiques de visites recurrents sabem que un 40% dels nostres visitants són de València, un 31% de les Comarques Centrals i un 8% d'Alacant, però a més un 12% prové de Catalunya, i fins i tot un 8% de Madrid. També sabem que tenim visitants recurrents d'Alemanya, Regne Unit i Estats Units, imaginem que seran valencians pel mon amb “morrinya” :D

    Sempre s'ha dit que el senderisme és un dels fets socials que més ajuda a fer país. Tota pedra fa paret, i ací està la nostra, per cert, a un tir de pedra.

    ResponElimina
  10. "Sempre s'ha dit que el senderisme és un dels fets socials que més ajuda a fer país. Tota pedra fa paret, i ací està la nostra..." Quina frase més encertada. Si molta gent la fera seva, un altre gall ens cantaria!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

La teua opinió és molt valuosa per a nosaltres. Si no tens compte de Google o similar tria, de "Comenta com a", l'opció "Nom/URL".